• Algemene gegevens

  Neemt u ter controle in het eerste gesprek een ID-kaart of rijbewijs mee? Houd er rekening mee dat wij in bepaalde gevallen om een Verklaring Omtrent het Gedrag vragen.
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
 • Vrijwilligerswerk

  Wat zou u willen doen?
 • Beschrijf kort waarbij u ondersteuning kunt geven aan onze cliënten: het omgaan met geld, het invullen van formulieren, het leggen van contact met instellingen of nog iets anders?
 • Beschikbaarheid

  Wanneer bent u beschikbaar voor vrijwilligerswerk?
 • Motivering

  Beschrijf hieronder kort waarom u dit vrijwilligerswerk wilt gaan doen. Geef ook aan welke opleiding, diploma's en certificaten u hebt, die daarvoor belangrijk zijn. Bijvoorbeeld een rijbewijs, wanneer u als chauffeur wilt helpen.

Altijd welkom

De voedselbank moet het hebben van vrijwilligers. We hebben niet snel genoeg voedsel of financiële middelen. Daarbij is alle hulp welkom.

Bovendien willen we in de komende tijd proberen de hulp aan onze cliënten verder uit te breiden.

Actuele vacatures

Chauffeur / bijrijder
De taak bestaat uit het ophalen van producten bij de plaatselijke middenstand zoals de supermarkten, bakkers en andere ondernemingen die producten voor de voedselbank beschikbaar stellen.

ICT medewerker
De taak van de ICT medewerker bestaat voornamelijk uit het beheren en het goed laten functioneren van het computer systeem. Ook een goede kennis van het Office-pakket is een vereiste.

Winkelvrijwilligers
Voor de winkelacties die 10 keer per jaar plaats vinden zoeken we vrijwilligers die één keer per maand 2 uur in de supermarkt willen staan om de producten voor de voedselbank bij het publiek aan te bevelen.

Schoonmakers
Om het gebouw te onderhouden zodat het aan de eisen voldoet die aan een voedselbank gesteld worden.

Meer informatie over de functies kunt u vragen