• Algemene gegevens

  Neemt u ter controle in het eerste gesprek een ID-kaart of rijbewijs mee? Houd er rekening mee dat wij in bepaalde gevallen om een Verklaring Omtrent het Gedrag vragen.
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
 • Vrijwilligerswerk

  Wat zou u willen doen?
 • Beschrijf kort waarbij u ondersteuning kunt geven aan onze cliënten: het omgaan met geld, het invullen van formulieren, het leggen van contact met instellingen of nog iets anders?
 • Beschikbaarheid

  Wanneer bent u beschikbaar voor vrijwilligerswerk?
 • Motivering

  Beschrijf hieronder kort waarom u dit vrijwilligerswerk wilt gaan doen. Geef ook aan welke opleiding, diploma's en certificaten u hebt, die daarvoor belangrijk zijn. Bijvoorbeeld een rijbewijs, wanneer u als chauffeur wilt helpen.

Altijd welkom

De voedselbank moet het hebben van vrijwilligers. We hebben niet snel genoeg voedsel of financiële middelen. Daarbij is alle hulp welkom.

Bovendien willen we in de komende tijd proberen de hulp aan onze cliënten verder uit te breiden.

Actuele vacatures

Coördinator uitgifte Biddinghuizen
Wij zoeken een coördinator die de uitgifte van voedselpakketten door vrijwilligers aan onze klanten in goede banen leidt. Het gaat om de uitgifte in Biddinghuizen op vrijdag van 13.00 – 14.00 uur.

Schoonmakers
Om het gebouw te onderhouden zodat het aan de eisen voldoet die aan een voedselbank gesteld worden. Dit gebeurt op woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 / 15.00 uur.

Vrijwilligers uitgifte Biddinghuizen
Wij zoeken vrijwilligers voor de uitgifte van voedselpakketten aan onze klanten in Biddinghuizen op vrijdag van 13.00 – 14.00 uur.

Winkelvrijwilligers
Voor de winkelacties die 10 keer per jaar plaats vinden zoeken we vrijwilligers die één keer per maand 2 uur in de supermarkt willen staan om de producten voor de voedselbank bij het publiek aan te bevelen.

Meer informatie over de functies kunt u vragen